Glasvezel internet Moermanskkade Amsterdam

Glasvezel internet Moermanskkade Amsterdam

Internet Amsterdam moermanskkade

Het object Moermanskkade 300 is ontworpen door MVSA Architecten en ligt in de Minervahaven, ten noordwesten van het centrum van Amsterdam. De Minervahaven maakt deel uit van de Houthavens, waar een kleinschalig bedrijventerrein rond de havens is ontwikkeld. De locatie trekt bedrijven uit de creatieve sector en de traditionele maakindustrie aan. Het gebouw heeft grote ramen die een weids uitzicht bieden over de haven en de vrachtschepen.

Voor zakelijk internet en lokaal netwerk kunt u terecht bij WifiNederland

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van huidige ondernemingen. Bovendien zorgt de ontwikkeling om meer te werken vanuit de Cloud voor een hogere afhankelijkheid van het internet en de verbinding. Daarnaast worden VoIP Telefonie, camerabewaking en pintransacties tegenwoordig ook over de internetverbinding geleverd.
Het is dan ook van groot belang dat uw bedrijf te allen tijde betrouwbaar, schaalbaar en veilig online is. Door onze gebundelde inkoop, bij de beste zakelijke netwerken, bieden wij bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen de voordeligste internet oplossingen.

Zakelijk internet van WifiNederland: Supersnel, betrouwbaar en veilig. 

 

Vragen? Chat met ons