Databekabeling

Databekabeling

Wifinederland legt uw infrastructuur aan klein of groot en of het nu gaat om 1 of 4.000 aansluitingen. Om welk type  Databekabeling het gaat, Wij zorgen dat het werkt.

De volgende werkzaamheden voeren wij onder andere uit:

– Koppelen telefooncentrale aan het UTP netwerk;
– Afwerken van UTP kabels;
– Patchkast inrichting;
– Afpatchen monteren;
Numeriek maken van de inrichting;
– Doorkoppelen van draadloos aan bekabeld netwerk;
– Totale verhuizing van ICT infrastructuur, PC, server en telecom omgeving;
– Netwerk installatie / onderhoud;
– Extra kabels trekken / afwerken;
– Uitbreiding van uw netwerkbekabeling;
– Installeren van een geheel nieuw netwerk;
– Doormeten van de huidige netwerkbekabeling;
– Aanleg van CAT5E, CAT6, UTP , glasvezel, coax bekabeling;
– Aanleg van kabelgoot voorzieningen;

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen ? Dan kunt u contact opnemen met info@wifinederland.nl

Netwerk Certificeren

De basis van ieder netwerk is bekabeling. Dit kan een UTP koperkabel zijn maar ook een fiber/glasvezel kabel. De stabiliteit van de bekabeling en dus ook de snelheid en up-time zijn voor elk bedrijven van groot belang.

Netwerk Certificeren – UTP – RJ11 – RJ45 GLASVEZEL bekabeling

Een storing of een probleem kan komen doordat een kabel een breuk heeft of te lang is. De  kabels mogen niet langer zijn dan 90. meter tenzij er een actief apparaat zoals een switch tussen zit. Door middel van het certificeren van de bekabeling bent u zeker van de kwaliteit, juiste werking en stabiliteit van de bekabeling wat voor veel installateurs, ICT onderhoudsbedrijven en VOIP leveranciers een must zal zijn. Certificeren heeft een ander groot voordeel, u komt storingen tegen tijdens het meten welke wij direct voor u kunnen oplossen om zo problemen in de toekomst te kunnen vermijden. Maar ook kunt u tijdens het certificeren de bekabeling laten herstructureren en/of laten nummeren als combinatie. Het netwerk certificeren, doormeten en storingen oplossen kunnen we met nagenoeg iedere kabel: denk aan een telefoonkabel, UTP kabel, netwerkkabel, CAT5, CAT5e, CAT6.

utp meet

Meten is weten

Door te meten kunnen we te weten komen waar de storing zit, wat de storing veroorzaakt heeft en nog mooier: wat de oplossing is.