Data Netwerk #IJsseltoren zwolle

Data Netwerk #IJsseltoren zwolle

De IJsseltoren is in juni 2006 opgeleverd. Hij is ongeveer 96 meter hoog en bestaat uit 23 bouwlagen. Het complex omvat een zogenaamde plint van drie lagen met daarop een toren van 19 bouwlagen en twee bijgebouwen van zes en vier bouwlagen. De IJsseltoren is ingericht als een gebouw waarin verschillende huurders faciliteiten zoals catering en beveiliging delen. Het bouwwerk is een ontwerp van architect René Steevensz van PPKS Architects uit Chicago.

Voor zakelijk internet en lokaal netwerk kunt u terecht bij WifiNederland

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van huidige ondernemingen. Bovendien zorgt de ontwikkeling om meer te werken vanuit de Cloud voor een hogere afhankelijkheid van het internet en de verbinding. Daarnaast worden VoIP Telefonie, camerabewaking en pintransacties tegenwoordig ook over de internetverbinding geleverd.
Het is dan ook van groot belang dat uw bedrijf te allen tijde betrouwbaar, schaalbaar en veilig online is. Door onze gebundelde inkoop, bij de beste zakelijke netwerken, bieden wij bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen de voordeligste internet oplossingen.

Zakelijk internet van WifiNederland: Supersnel, betrouwbaar en veilig.