WifiNederland reclameblok nu te horen op EASY 95.5 FM

WifiNederland reclameblok nu te horen op EASY 95.5 FM

easyfm

EASY 95.5 FM is het lokale publieke radiostation van Almere en wordt geëxploiteerd door Stichting Productie Fabriek Almere. Er wordt 24 uur per dag uitgezonden, 7 dagen per week met een horizontale programmering bestaande uit muziekprogramma’s, nieuws en actualiteiten.

Iedere werkdag zijn er Talkshows vanaf locatie waar onderwerpen als Politiek, Cultuur, Sport, Economie en Maatschappij de revue passeren. Dagelijks tussen 07.00 – 24.00 uur is er lokaal en landelijk nieuws te horen op de hele en halve uren. EASY 95.5 FM kent een aantal bekende programmamakers waaronder Jan van Veen, Edvard Niessing, Ron Bisschop, Marc van Amstel, Mart van de Stadt, Luc van Rooij, Stefan Brau, Bart van der Molen en Martin Stoker. De voetbalwedstrijden van Almere City FC zijn live te volgen via de zender.

Naast de radiozender EASY 95.5 FM exploiteert de Stichting Productie Fabriek ook de lokale TV zender KIJK ALMERE. De omroep biedt een platform voor Almeerders, organisaties en bedrijven om naar een grote doelgroep te communiceren. Tevens is de omroep, naast de lokale krant, het enige informatie medium naar een groot publiek. De omroep werkt mee aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Luister live naar EASY 95.5 FM op www.easyfm.nl of download de app.

 

Vragen? Chat met ons