Netwerk Certificeren

Netwerk Certificeren

utp meet
De basis van ieder netwerk is bekabeling. Dit kan een UTP koperkabel zijn maar ook een fiber/glasvezel kabel. De stabiliteit van de bekabeling en dus ook de snelheid en up-time zijn voor elk bedrijven van groot belang.

Netwerk Certificeren – UTP – RJ11 – RJ45 GLASVEZEL bekabeling

Een storing of een probleem kan komen doordat een kabel een breuk heeft of te lang is. De  kabels mogen niet langer zijn dan 90. meter tenzij er een actief apparaat zoals een switch tussen zit. Door middel van het certificeren van de bekabeling bent u zeker van de kwaliteit, juiste werking en stabiliteit van de bekabeling wat voor veel installateurs, ICT onderhoudsbedrijven en VOIP leveranciers een must zal zijn. Certificeren heeft een ander groot voordeel, u komt storingen tegen tijdens het meten welke wij direct voor u kunnen oplossen om zo problemen in de toekomst te kunnen vermijden. Maar ook kunt u tijdens het certificeren de bekabeling laten herstructureren en/of laten nummeren als combinatie. Het netwerk certificeren, doormeten en storingen oplossen kunnen we met nagenoeg iedere kabel: denk aan een telefoonkabel, UTP kabel, netwerkkabel, CAT5, CAT5e, CAT6.

Meten is weten

Door te meten kunnen we te weten komen waar de storing zit, wat de storing veroorzaakt heeft en nog mooier: wat de oplossing is.

 

Vragen? Chat met ons