ZAKELIJK GLASVEZEL OP BEDRIJVENCENTRUM WTC AMSTERDAM

ZAKELIJK GLASVEZEL OP BEDRIJVENCENTRUM WTC AMSTERDAM

World Trade Center zakelijk internet comsave.com
Het WTC is gelegen aan het Zuidplein, naast Station Zuid (dat van 1985 tot 2006 Zuid/WTC genoemd werd). Oorspronkelijk was het WTC gelegen tussen de Strawinskylaan, het Zuidplein, de Ringweg A10 en de Beethovenstraat. Sinds 2004 is er ook een gebouw aan de andere kant van het Zuidplein. 
 
Adres: Strawinskylaan 1, 1077 XW Amsterdam

Meer dan 300 bedrijven van 30 verschillende nationaliteiten zijn gevestigd in het WTC. Er is ook een aantal winkels, diensten en praktijken gevestigd zoals een bloemenwinkel, een reisbureau, cafés, restaurants, kapper, een postkantoor, een fysiotherapeut en een tandarts.[1]
Ook het projectbureau van de Zuidas is in het WTC gevestigd.

Voor zakelijk internet kunt u terecht bij WifiNederland

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van huidige ondernemingen. Bovendien zorgt de ontwikkeling om meer te werken vanuit de Cloud voor een hogere afhankelijkheid van het internet en de verbinding. Daarnaast worden VoIP Telefonie, camerabewaking en pintransacties tegenwoordig ook over de internetverbinding geleverd.
Het is dan ook van groot belang dat uw bedrijf te allen tijde betrouwbaar, schaalbaar en veilig online is. Door onze gebundelde inkoop, bij de beste zakelijke netwerken, bieden wij bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen de voordeligste internet oplossingen.

Zakelijk internet van WifiNederland: Supersnel, betrouwbaar en veilig. 

 

Vragen? Chat met ons